Vinteren skaper trafikkaos i amerikansk storby - flere drept i massiv kjedekollisjon

Flere hundre ulykker som følge av vinterværet. 

FLERE DREPT: Minst 67 biler og vogntog var involvert i en massiv kjedekollisjon på motorveien I-95 utenfor Baltimore i Maryland i USA. Foto: Sage Hiller/Reuters/NTB SCanpix
FLERE DREPT: Minst 67 biler og vogntog var involvert i en massiv kjedekollisjon på motorveien I-95 utenfor Baltimore i Maryland i USA. Foto: Sage Hiller/Reuters/NTB SCanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Minst to personer mistet livet og 15 ble skadd etter en massiv kjedekollisjon på en motorvei i den amerikanske storbyen Baltimore i delstaten Maryland, skriver The Baltimore Sun.

Minst 67 biler og vogntog er involvert i ulykken, som skjedde lørdag formiddag. En dramatisk mobilvideo som er delt i sosiale medier viser et vogntog som sklir ut av motorveien i stor hastighet, før det eksploderer i en enorm ildkule. Føreren av vogntoget og en annen person skal ha blitt drept av eksplosjonen.

Politiet i Baltimore opplyser at de har rykket ut til mer enn 200 trafikkulykker i løpet av lørdagen. Delstatspolitiet i Maryland opplyser på sin side at de har rykket ut til over 330 trafikkulykker, ifølge The Baltimore Sun.

- For seint

Vinterværet som herjer i regionen har ført til store utfordringer for bilister i Maryland, Virginia og Washington D.C.

- Folk kjører for fort for disse forholdene. Når man først mister kontrollen, så er det for seint, sier talsmann Charlie Gischlar ved trafikkmyndighetene i Maryland.

Tidligere på dagen var 23 biler involvert i en annen kjedekollisjon nord i Virginia. En mann ble seinere funnet død, litt over en kilometer unna ulykkesstedet. Politiet mener mannen trolig var involvert i ulykken, og at han har gått fra ulykkesstedet. Det er imidlertid uklart hvordan mannen døde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer