VIP-er lot flyet vente i to timer - måtte til slutt stå igjen på bakken

Medpassasjerer nektet pakistanske politikere å komme ombord.

NEKTET ADGANG: Pakistans tidligere innenriksminister Rehman Malik var en av de to topp-politikerne som til slutt ble nektet av medpassasjerer å gå ombord i flyet fra Karachi til Islamabad. Foto: Reuters/Faisal Mahmood
NEKTET ADGANG: Pakistans tidligere innenriksminister Rehman Malik var en av de to topp-politikerne som til slutt ble nektet av medpassasjerer å gå ombord i flyet fra Karachi til Islamabad. Foto: Reuters/Faisal MahmoodVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er uklart hvorfor Pakistans tidligere innenriksminister Rehman Malik og en politikerkollega var to timer for sent ute til flyet de skulle ta fra Karachi til Islamabad.

Da de endelig dukket opp, hadde medpassasjerene forlengst mistet tålmodigheten.

«Dere burde skamme dere» og «Dere har ødelagt for 150 passasjerer» var blant tilropene fra passasjerene som i mellomtida var tvunget til å vente inne i flykroppen.

En video på nettstedet Daily Motion viser de forbannede medpassasjerene i det de nekter Malik å komme ombord, slik at han til slutt bare må gi opp forsøket.

Ifølge BBC krevde medpassasjerene også en unnskyldning - noe de ikke ser ut til å ha fått. Tvert imot skylder Malik på flyselskapet Pakistan International Airlines (PIA) i en twittermelding.

Ifølge BBC er det stor frustrasjon i Pakistan over VIPs (Very Important Persons) som ser ut til å ha opparbeidet seg en rett til å la andre vente, gå forbi køer og så videre - på vanlige borgeres bekostning.