Virret rundt i trusa

En nordmann på ferie i Danmark glemmer nok ikke så fort natt til i går. Kledd i bare trusa tuslet han rundt i gatene i søvne. Politiet måtte til slutt kjøre søvngjengeren tilbake til hotellet igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den norske turisten er alene på ferie i Rønne på Bornholm i Danmark. Midt på natta sto han plutselig opp av senga, kom seg ut av hotellet, gikk gjennom hele byen og havnet ved et familierådgivningssenter midt i sentrum - alt i søvne.

Ringte politiet

Da mannen våknet og kom ut av soverusen, skjønte han ingenting av hvor og hvordan han hadde havnet midt i sentrum så ekstremt lettkledd. Rønnes gater var folketomme på denne tida av døgnet, og han kunne ikke spørre noen om veien tilbake til hotellet.

På en eiendom i nærheten fikk mannen lov til å låne telefonen.

Nordmannen ringte det danske politiet, som straks sto klare med en patruljebil som fraktet søvngjengeren trygt tilbake til hotellet, hvor han sov ut sin slitsomme bytur.

Danskene ler

- Nordmannen ringte oss rundt 3.45 på natta, og fortalte at han ikke visste veien tilbake og trengte hjelp, sier Leif Laorsin i Rønne politi.

Mannen skal være rundt 40 år gammel. Danske medier har slått opp saken og gjort narr av den søvnige byvandreren fra Norge. Nordmannen er fortsatt i Danmark, men ville i går kveld ikke kommentere sin utflukt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer