Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Vis oss DIN sommer

Vis oss DIN sommer, og du kan vinne kameratelefonen Nokia N8. Vakker natur, nydelige fjorder, flotte barn og spektakulære hendelser. Alt er SOMMER.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sommeren er her, og kanskje er ikke været alltid like strålende, men Dagbladet ønsker fortsatt at du skal dele dine sommeropplevelser med oss. Alle sommerbilder er ønsket, og kanskje vinner du en mobil.

Hopper fra timeteren
Truls Lian (18) og kompisen Petter Berntsen (17) er på Ingierstrand med kompiser. Men vennene er ikke like villige til å hoppe fra timeteren som Petter og Truls.

- Jeg stupe vel fra timeteren for en fire år siden, jeg gjør det på grunn av «adrenalinkicket». Men jeg syntes ikke det er noe skummelt, jeg har gjort det så mange ganger nå, sier Truls til Dagbladet.

Petter hopper han også, men innrømmer at det er høyt.

- Det er ikke bare å hoppe, jeg merker det i føttene når jeg treffer vannet fra den høyden. Men når man er 18 år gammel må man nesten kunne hoppe fra timeteren.

- De andre kompisene våre her sier de ikke vil hoppe nå fordi det er for kaldt i vannet, sier Petter.

For kaldt til å hoppe
Søsteren til Petter, Siri Bertsen (15), har ennå ikke hoppet fra timeteren.

- Jeg tror nok at jeg kommer til å hoppe, men har aldri hoppet før. I dag er det for kaldt i vannet, sier Siri til Dagbladet.

Vis oss hva du gjør i sommer
Dagbladet og Nokia inviterer leserne til å ta pulsen på sommeren. Fra nå til 1. august vil vi hver eneste uke finne fram til en ukevinner, som får tilsendt den nye smarttelefonen Nokia N8, som er en kameratelefon med 12 MP kamera, video i HD og HDMI-utgang for deling av film og bilder på storskjerm.

Hver uke trekker vi en vinner av denne kameratelefonen
Hver uke trekker vi en vinner av denne kameratelefonen Vis mer

Hver eneste dag vil du finne noen utvalgte bilder på sommersidene i Dagbladet. Last opp bildet her eller send bildet via MMS til 2400, merk sendingen med kodeordet SOMMER (koster 5 kr.). 

Allerede kan vi se flere flotte bidrag til konkurransen, og et mangfold bilder av hvordan folk tilbringer sommeren sin. Noen slapper av i vannet, andre fisker. Og noen våghalser hopper i strikk.

HOPPER: Petter Bertsen (t.v) og Petter Lian hopper fra timeteren. Foto: Eirik Helland Urke
HOPPER: Petter Bertsen (t.v) og Petter Lian hopper fra timeteren. Foto: Eirik Helland Urke Vis mer

 

HOPPER IKKE: Siri Berntsen hopper ikke fra timeteren enda. Vannet er for kaldt sier hun. Foto: Eirik Helland Urke
HOPPER IKKE: Siri Berntsen hopper ikke fra timeteren enda. Vannet er for kaldt sier hun. Foto: Eirik Helland Urke Vis mer
STUPER: Truls Lian stuper ofte fra timeteren. Foto: Eirik Helland Urke
STUPER: Truls Lian stuper ofte fra timeteren. Foto: Eirik Helland Urke Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media