Viseordfører Prentice (68) skrapet billakk med ring

Trakk seg i dag etter videoavsløring.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Prentice Howarth (68) krøp i dag til korset og beklaget oppførselen på det innstendigste. Hun hadde skrapet opp naboens bil med ringen sin, men ble avslørt av overvåkingskameraet som naboen hadde installert.

- Jeg vil uttrykke min ektefølte anger, og gir mine hjertefølte unnskyldninger for denne uheldige hendelsen, skriver hun i en uttalelse og fortsetter:

- Det var svært ulikt meg å handle slik. Jeg har vært utsatt for stort personlig press den siste tida, og denne handlingen var et øyeblikks svakhet som jeg angrer bittert.

Nabo Jason Morrison (34) hadde hengt opp kameraet nettopp for å beskytte sin svarte Citroen, og anmeldte viseordføreren. Politiet har valgt å ikke sikte Howarth, men gir henne en formell advarsel mot å gjøre ugagn i framtida.

68-åringen trakk seg i dag fra stillingen som viseordfører i Bolton som ligger nordvest i England, melder nyhetsbyrået AP.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer