Visepresident Joe Bidens sønn død av kreft

Var syk i ett år.

DØD: Visepresident Joe Bidens sønn Beau er død av hjernekreft, melder Det hvite hus.. Foto: Brian Baer/Sacramento Bee/MCT
DØD: Visepresident Joe Bidens sønn Beau er død av hjernekreft, melder Det hvite hus.. Foto: Brian Baer/Sacramento Bee/MCT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Visepresident Joe Bidens sønn Beau er død av hjernekreft, melder Det hvite hus.

Beau Biden døde lørdag, 46 år gammel, etter å ha vært syk i et år.

Han var Joe Bidens eldste sønn og etterlater seg kone og to sønner.

«Hele Biden-familien er usigelig trist. Vi vet at Beaus ånd vil leve videre i oss alle, spesielt hans tapre kone Hallie og to vidunderlige barn, Natalie og Hunter. Han kjempet mot hjernekreft med samme integritet, mot og styrke som han viste hver dag», heter det i uttalelsen som Joe Biden sendte ut.

Beau Biden var utdannet advokat og hadde som demokrat vært aktiv i politikken i delstaten Delaware. I fjor kunngjorde han planer om å stille til valg som guvernør i delstaten neste år. Han var også et år i Irak som kaptein i Delawares nasjonalgarde.

Biden-familien har vært rammet av tragedie før. Kort etter at Joe Biden for ble valgt inn i Kongressen i 1972, var kona Neilia og deres tre barn involvert i en bilulykke. Neilia og deres datter mistet livet, mens Beau og Hunter ble skadd.

Joe Biden giftet seg igjen senere med Jill, som han har en datter med.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer