Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Viser brudekjolen

Donald Trumps brud frykter ikke ulykke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det heter seg at det betyr ulykke hvis brudgommen ser brudekjolen før bruden skrider inn i kirken på bryllupsdagen. Men modellen Melania Knauss (33) er ikke skvetten: Hun viser like godt kjolen frem for hele verden før bryllupsdagen. På februarnummeret av Vogue viser hun drømmekjolen til alle som vil se. Ifølge Aftonbladet er kjolen laget av nitti meter stoff, og minst 1500 glassperler pynter kjolen som er tegnet av John Galliano hos Dior.

Knauss er heller ikke redd for å bli den tredje fru Trump. Donald Trump har allerede vært gift med Ivana Trump og modellen Marla Maples og har barn med Ivana. Melania inntok Trump Tower for flere år siden og bor der sammen med den vordende ektemannen (53). Selv har hun ikke vært gift før.

Knauss har tidligere vært forsidemodell på herremagasiner. På lørdag kommer hun nok en gang på forsider over hele verden. Bryllupet finner sted i Palm Springs, på Trumps luksuseiendom Mar-A-Lago. Her var blant annet Michael Jackson og Lisa Marie Presley på hemmelig bryllupsreise.

Trump er god for minst 2,5 milliarder dollar. Det antas at han har sørget for å inngå en ekteskapspakt med kona. I Trumps bok \'Tenk som en milliardær\' har han et eget kapittel om hvordan man sikrer seg i ekteskapet.

image: Viser brudekjolen
UREDD:</B> Donald Trump må unngå aviskiosker hvis han ikke skal se brudekjolen før bryllupsdagen.
BRYLLUPSFEST: Herr og fru Trump feier bryllupet på Trumps luksuseiendom på Palm Beach.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media