Melania Trump:

Viser fram juledekorasjonene i Det hvite hus

Reaksjonene lot ikke vente på seg.

MASSIVE REAKSJONER: Førstedame Melania Trump viste fram julepynten i Det hvit hus, og reaksjonene har ikke latt vente på seg ... Video: CNN og Malene Storrusten / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tradisjonen tro viste USAs førstedame fram juledekorasjonene i Det hvite hus denne uka. Det er vanlig kutyme at dekorasjonene på USAs mest kjente adresse er en av førstedamens offisielle plikter, og Melania Trump har selv valgt ut og designet dekorasjonene.

I år var det riktignok ikke så mye annet som fulgte den årelange tradisjonen.

Mandag glimret Melania Trump med sitt fravær på den tradisjonelle pressevisningen. I stedet twitret hun en 56 sekunder lang video av seg selv, der hun iført et helsvart antrekk går gjennom en liten «skog» av blodrøde trær.

Årets offisielle tema er «amerikanske skatter», og valget av den røde fargepaletten forklares som en forlengelse av de røde stripene i det amerikanske flagget, som skal symbolisere tapperhet.

Til The Washington Post sier Melanias talsperson, Stephanie Grisham, at førstedamen bestemte seg for «å la dekorasjonene tale for seg selv». Det har de også fått gjøre.

Sterke reaksjoner

Spesielt de ukonvensjonelle røde trærne skapte umiddelbart reaksjoner. På Twitter har de blitt omtalt som fryktinngytende, med referanser til Trump-administrasjonens behandling av flyktninger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer