LETTKLEDD TREND: En gruppe på Facebook som kaller seg «Standing With IDF» mottar bilder av lettkledde menn og kvinner fra hele verden som viser sin støtte til Det israelse forsvaret (IDF). Skjermdump Facebook
LETTKLEDD TREND: En gruppe på Facebook som kaller seg «Standing With IDF» mottar bilder av lettkledde menn og kvinner fra hele verden som viser sin støtte til Det israelse forsvaret (IDF). Skjermdump FacebookVis mer

Viser fram puppene og rumpa med ordet IDF

Facebook-gruppe viser sin lettkledde støtte til Det israelske forsvaret.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Mens den væpnede konflikten i Israel mellom Det israelske forsvaret (IDF) og Hamas pågår, og mennesker dør på begge sider, har folk verden rundt valgt å vise sin støtte på ulike vis.

En nyopprettet gruppe på Facebook som kaller seg «Standing With IDF» har valgt å ta utgangspunkt i lettkledde kvinner som skriver bokstavene IDF på enten rumpe, pupper eller andre plasser.

Ifølge Elite Daily skal den 27 år gamle mannen som står bak gruppa bo i den israelske hovedstaden Tel Aviv. Under gruppas beskrivelse står det følgende:

«Kjære elskede IDF-soldater. Vi er her for å vise vår takknemlighet. Dere trenger ikke vente på 72 stygge jomfruer, dere er heltene våre. Vakre israelske jenter venter på dere her hjemme. Kom tilbake til oss.»

I går kveld hadde over 25 000 personer likt gruppa. Om det er på grunn av gruppas støtte til IDF eller om det kun er på grunn av de lettkledde bildene er uvisst.
Mannlig versjon Kort tid etter at «Standing With IDF» ble oppretta, dukket det også opp en lignende gruppe med lettkledde menn.

Denne gruppa er tydeligvis ikke like populær, og har i skrivende stund kun fått rundt 1 000 likes.

Den kvinnelige versjonen ble i natt fjernet fra Facebook, men en ny gruppe med samme navn ble opprettet kort tid etter.

Våpenhvile En kortvarig våpenhvile på tolv timer startet ved 07-tida i morges. En våpenhvile som ble foreslått av FN, og skal gjøre det mulig å sette inn humanitær hjelp på Gazastripen.

Forrige våpenhvile varte omtrent 45 minutter før de to partene begynte å skyte på hverandre.

I natt ble minst åtte palestinere drept og rundt 20 såret etter et angrep på Khan Younis på Gazastripa, bare få timer før våpenhvilen.

Kort tid før den kortvarige våpenhvilen trådte i kraft, opplyste det palestinske helsedepartementet at 18 personer fra samme familie var blitt funnet drept i sitt hjem i landsbyen Khuzaa sør på Gazastripen, ifølge Reuters.

Trenger mer tid En israelsk tjenestemann har sagt at Israel fortsatt trenger en uke eller to til å fullføre sitt oppdrag med å fjerne Hamas' raketter og ødelegge det omfattende nettverket av tunneler Hamas har gravd ut under Gazastripens grenser.

Det totale dødstallet blant palestinere i Gaza har kommet opp i over 1 000 personer.

Israel har så langt lidd et tap på 37 soldater i kampene, i tillegg til tre sivile i Israel som mistet livet i et palestinsk rakettangrep.