- Viser råttenskapen som finnes i politikk

- Råttenskap og dævelskap, baksnakking og rykter. Det er slike ting som gjør at jeg slutter, sier Ap-politiker. Rolf Terje Klungland svarte leserne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Du er en av de som viser den råttenskapen og dævelskapen som finnes i samfunn og politikk».

Det skriver en åpenhjertig Rolf Terje Klungland i et nettmøte med Dagbladet.nos lesere.

Ap-politikeren  har bestemt seg for ikke å stille til gjenvalg for en ny stortingsperiode. Han trekker seg i protest mot partiledelsen.

På spørsmål om han nå vil melde overgang til Høyre eller Fremskrittspartiet svarer en rasende Klungland:

«NEI! Du er en av de som viser den råttenskapen og dævelskapen som finnes i samfunn og politikk. Kanskje du bør spørre deg selv hvor du hører hjemme? I stede for å komme med usanne påstander mot andre. Jeg er en stolt Sosialdemokrat som gjennom 20 år har vært aktiv tillitsvalgt i Arbeiderpartiet. Nå vil jeg gjøre andre ting. Plassen er ledig, det er bare å stille opp. Men det våger du kanskje ikke?»

Ifølge Fædrelandsvennens nettutgave er Klungland, som er inne i sin tredje periode på Stortinget, frustrert over manglende gjennomslag for Vest-Agder både i partiledelsen og regjeringen.

At regjeringen ikke ville gi penger til fortsatt drift av Lista flyplass, skal ha vært dråpen som fikk begeret til å flyte over.

«Knapt èn av de bevilgede kronene er brukt til det Stortinget vedtok! Pengene er brukt på dyre konsulenter eller gitt bort!», skriver Klungland.  

TREKKER SEG:At regjeringen ikke ville gi penger til fortsatt drift av Lista flyplass, skal ha vært dråpen som fikk begeret til å flyte over for Rolf Terje Klungland.