Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Viserektor ettersøkt for fem drap

En viserektor er mistenkt for å skutt og drept fem mennesker - deriblant tre barn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De fem drepte, inkludert en bestemor og en mor, ble funnet døde i sitt hjem i Bakersfield i California i går morges. Ifølge politiet er de skutt flere ganger.

Nå er FBI koblet inn i letingen etter Vincent Brothers (41), som er en mulig mistenkt.

Brothers er viserektor ved en barneskole i Bakersfield. Han er den yngre kvinnens fraseparerte mann, og far til minst to av de døde barna. Ifølge politibetjent Mary DeGeare bodde han periodevis i huset.

Drapene ble oppdaget av en nabo i går. Likene av moren, Joanie Harper (39), og de tre barna, Marques (4), Lindsey (23 mnd.) og Marshall (1,5 mnd.) ble funnet i soverommet. Bestemoren, Earnestine Harper (70) lå i et annet rom.

Familien bodde i et beryktet nabolag, med mye gjengbråk. Av naboer og familie blir de imidletid beskrevet som aktive i nærmiljøet og svært religiøse. Joanie Harper arbeidet blant annet med vanskeligstilte barn.

følge fetteren hennes, Darren Dixon (22), skal det ikke ha vært problemer i forholdet mellom Joanie og Vincent Brothers.

- Hun likte ham godt. Han var en veldig hyggelig fyr, sier Dixon til nyhetsbyrået Ap.

Men ifølge politiarkiver har Brothers en broket fortid som ektemann. Han har to korte ekteskap bak seg, og er tidligere dømt for konemishandling. I 1992 søkte hans kone om besøksforbud, fordi han var «voldelig og hadde truet med å drepe henne».

Vincent og Joanie tok ut separasjon mindre enn to uker etter de giftet seg i 2000. På tross av dette fortsatte de et slags forhold, hvor de tidvis bodde sammen.

Det er foreløpig uklart når drapene er funnet sted. Familien skal obduseres i løpet av dagen.

ETTERSØKT: Vincent Brothers. Pickupen hans ble funnet i går.