Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

- Visste det var 25 prosent sjanse for at et nytt barn kunne ha samme sykdom

Ellen Arnstad er provosert. Politisk hestehandel med abortloven, og abortnemnder får henne til å ta et oppgjør med mørkemenn og moralister.

PROVOSERT: Ellen Arnstad er provosert og mener moralister forsøker å innskrenke kvinners rett til selv å bestemme om de skal ta abort. Foto: Nina Hansen
PROVOSERT: Ellen Arnstad er provosert og mener moralister forsøker å innskrenke kvinners rett til selv å bestemme om de skal ta abort. Foto: Nina Hansen Vis mer

HELLERUDSLETTA (Dagbladet): Ellen Arnstad (53) – administrerende direktør for X Meeting Point, eks-sjefredaktøren i Se og Hør og forlagsredaktør i Aller – er lei politisk synsing og moralske bedrevitere som forsøker å innskrenke abortloven.

Hun tar et oppgjør med mørkemenn og moralister som hun mener forsøker å innskrenke kvinners rett til selv å bestemme om de skal ta abort.

Nå forteller hun om hvordan det var på få et barn, som etter noen år fikk en alvorlig og dødelig genetisk sykdomsdiagnose. Frykten og fortvilelsen da hun ble gravid på ny, og fikk to funksjonsfriske barn, en sønn som i dag er 16 og en datter (7).

- Jeg har sett hva tunge omsorgsoppgaver kan gjøre med en familie. Med ektefeller og søsken. Det er ingen dører som åpner seg. Ingen. Det er ingen som lager planer for barnet ditt.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?