Vitne: -Så offeret krakilsk i baksetet

Mannen var trolig den siste som så den fryktede pengeinnkreveren (27) i live.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann i Arendal så lørdag ettermiddag en mann som satt sammenkrøket i baksetet på en mørk Mercedes. Han kan ha vært den siste som så mannen i live før bilen ble funnet utbrent og mannen død.

- Jeg oppfattet mannen som krakilsk og trodde det dreide seg om en person som var beruset. Siden jeg hadde barna med i bilen, ville jeg ikke bli blandet opp i noe. Derfor kjørte jeg derfra. I ettertid har jeg tenkt at jeg kan være den siste som så mannen i live, sier vitnet til Fædrelandsvennen.

Han observerte den parkerte bilen på Stoa i Arendal lørdag ettermiddag. Samme sted ble en Mercedes funnet utbrent natt til søndag. En død person ble funnet i bilen.

Politiet tror at personen som ble funnet død i bilvraket var en 27 år gammel mann av pakistansk opprinnelse. Mannens foreldre har meldt 27-åringen savnet, og politiet vil sammenligne foreldrenes DNA med den avdødes.

(NTB)

<B>TAUSE SPOR: Det utbrente bilvraket saumfares på jakt etter bevis som kan felle 27-åringens mordere. Kriminaltekniker Gunstein Kalhovd og Kripos-etterforsker Harald Dybdahl (bak) sikret seg i går rester av brennbar væske fra vraket.