Vitne kjørte vekk en av kvinnene

De to drepte kvinnene ble funnet utendørs.

STOR POLITIAKSJON: Beredskapstroppen gjennomsøkte flere hus i jakten på gjerningsmannen på Nesøya mandag ettermiddag. En antatt gjerningsmann er funnet omkommet. Foto: SINDRE SÆTHER
STOR POLITIAKSJON: Beredskapstroppen gjennomsøkte flere hus i jakten på gjerningsmannen på Nesøya mandag ettermiddag. En antatt gjerningsmann er funnet omkommet. Foto: SINDRE SÆTHER Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Flere personer er skutt og drept i et skytedrama på Nesøya i Asker.  Politiet mener like før klokken 19 at de har kontroll på situasjonen.

Det har vært en omfattende politiaksjon etter meldinger om at en mann hadde skutt med hagle.

På en pressekonferanse opplyste politiet at to kvinner ble funnet drept utendørs, og at en mann er funnet død i et bolighus.

- Den antatte gjerningsmannen skjøt seg selv, opplyser innsatsleder Steinar Bjerke til Dagbladet.no.Han opplyser at det var flere vitner tilstede under deler av skyteepisoden. En person skal ha fraktet det ene offeret vekk fra åstedet i en bil, og en patruljebil skal ha tatt med seg det andre offeret.

Stengte av NesøyaPolitiet fant gjerningsmannen omtrent en time etter at de rykket ut. I mellomtiden stengte de av broen til Nesøya.

- Dette er kjempetragisk, sier Paul Mugford og Jorun Saunes til Dagbladet.

Mugford har måttet vente i om lag tre kvarter før han fikk slippe over til Nesøya, og var på vei fra jobb. Det har vært kaotisk på stedet, med en mengde personer som har blitt stoppet på vei mot Nesøya.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer