Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Vitne så person med Jet-Pack styrte i sjøen

Skal ha prøvd å fly med lufttank på ryggen

LETER ETTER FORSVUNNET PERSON: En stor leteaksjon ble igangsatt torsdag kveld etter at en person skal ha forsvunnet i Oslofjorde. Foto: Joakim Fjeldli
LETER ETTER FORSVUNNET PERSON: En stor leteaksjon ble igangsatt torsdag kveld etter at en person skal ha forsvunnet i Oslofjorde. Foto: Joakim Fjeldli Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En stor leteaksjon ble satt igang rundt 20.40 torsdag kveld etter en person som skal ha gått i sjøen et sted mellom Filtvedt i Buskerud og Son i Akershus.

- Det er fortsatt usikkert, men antas at personen har fløyet ved hjelp av noen lufttanker på ryggen, sier Siv Namork, redningsleder ved Redningssentralen i Sør-Norge til Dagbladet.

Det var et vitne med kikkert som så personen fly gjennom luften. Vitnet har forklart at personen kom flyvende med hjelp av en såkalt «Jet-Pack», noe de fleste bare vil kjenne igjen fra James Bond-filmer.

2 redningsskøyter, SeaKing-helikopter, en luftambulanse, Røde Kors og en båt fra Forsvaret var med i leteaksjonen, som ble avsluttet klokken 23 nå i kveld.

- Vi vet ikke om det er snakk om en mann eller kvinne, sier Namork.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media