Trafikkulykke i Ekebergtunnelen

Vitne sier de svingte unna katt i tunnelen. To biler og trailer i trafikkulykke i Oslo

En person sendt på sykehus, katt funnet død. Har ført til lange køer. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Vi fikk melding om ulykken inntraff klokka 14.21, og alle nødetater er nå på stedet, opplyser operasjonsleder Gjermund Stokkli til Dagbladet.

En lastebil og to personbiler var involvert i ulykken i Ekebergtunnelen i Oslo. En person er skadd, og får behandling av ambulansepersonell.

- Vet dere hva som forårsaket ulykken?

- En melding vi har fått går på at det var en katt som hadde forvillet seg inn i tunnelen, og at ulykken skjedde i forbindelse med at en av bilene forsøkte å svinge unna. Men det er ikke verifisert ennå, sier Stokkli.

Oslopolitiet opplyser på Twitter klokka 14.52 at en person nå er kjørt sykehus med uavklarte skader og en katt er død på stedet.

Politiet advarer nå mot lange køer.

- Hele Ekebergtunnelen er stengt i vestgående retning. På denne tiden av døgnet kan det fort bety lange køer, sier Stokkli.

Klokka 15.05 opplyser politiet at Ekebergtunnelen vestgående nå er åpnet igjen, men at det «har ført til veldig mye kø bakover.»

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer