PÅGREPET:  To menn på 22 og 38 år ble pågrepet klokka 02.15 i Drøbak i natt. En kvinne ble brakt inn som vitne. Hun har nå status som drapssiktet. Foto: 
Daniel Dale Laabak
PÅGREPET: To menn på 22 og 38 år ble pågrepet klokka 02.15 i Drøbak i natt. En kvinne ble brakt inn som vitne. Hun har nå status som drapssiktet. Foto: Daniel Dale LaabakVis mer

Vitne siktet for forsettlig drap

To menn og én kvinne er siktet for drap etter at en 47 år gammel mann ble funnet død i Drøbak onsdag kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): To menn og én kvinne er siktet for forsettlig drap etter at en 47 år gammel mann ble funnet død i sitt eget hjem i Drøbak onsdag kveld.

De to mennene på 22 og 38 år ble pågrepet klokka 02.15 i natt. En 23 år gammel kvinne som befant seg på stedet ble brakt inn som vitne.

Follo politidistrikt opplyser at kvinnens status er endret til drapssiktet.

- Den 23-årige kvinnen som ble innbrakt til avhør hos politiet i forbindelse med drapssaken i Drøbak, er nå siktet for forsettlig drap grunnet nye opplysninger i etterforskningen. De to mennene som ble pågrepet i natt er også siktet for forsettlig drap, opplyser politiadvokat Hilde Bøch Høyer ved Follo politidistrikt.

Det var onsdag kveld at 47-åringen ble funnet av en kamerat som skulle på besøk til avdøde. Det var også han som meldte ifra om dødsfallet til politiet klokka 21.40 onsdag kveld.

Politiet betegnet raskt dødsfallet som mistenkelig. Omstendigheter på åstedet er årsaken til at politiet tror det dreier seg om et drap.

- Vi etterforsker nærmere for å finne ut hva som har skjedd. Avdøde skal obduseres - vi vet ikke dødsårsaken, sier Bøch Høyer til Dagbladet.

Alle de tre siktede blir framstilt for varetektsfengsling i morgen.

FUNNET DØD:  Den 47 år gamle mannen ble funnet død i sitt eget hjem i Dyrløkkebakken i Drøbak. Foto: Scanpix
FUNNET DØD: Den 47 år gamle mannen ble funnet død i sitt eget hjem i Dyrløkkebakken i Drøbak. Foto: Scanpix Vis mer