Vitne til skytingen: - Hørte flere kraftige smell og så en bil forlate stedet i høy hastighet

To skutt i en leilighet på Fjellhamar i natt.

SKYTING: Flere skudd ble avfyrt gjennom et vindu i en leilighet på Fjellhamar på Lørenskog. En mann og en kvinne ble truffet av skuddene. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet.
SKYTING: Flere skudd ble avfyrt gjennom et vindu i en leilighet på Fjellhamar på Lørenskog. En mann og en kvinne ble truffet av skuddene. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FJELLHAMAR/OSLO (Dagbladet): I natt ble en mann og en kvinne skutt i en leilighet på Fjellhamar i Lørenskog.​(Fortsetter under kartet)

Romerikes Blad (RB) har fått opplyst at de fornærmede er alvorlig, men ikke kritisk skadd. De to fikk førstehjelp på stedet før de ble fraktet til sykehus. De var ved bevissthet da de ble hentet av ambulanse.

Flere kraftige smell

Dagbladet har vært i kontakt med Tony Vengel, styreleder i boligsameiet, der skytingen fant sted.

- Ved ettida i natt hørte jeg flere stemmer utenfor. Deretter hørte jeg flere kraftige smell. Jeg kikket ut av vinduet og så en bil forlate stedet i høy hastighet, sier Vengel, som selv bor i første etasje i blokka.

Kort tid etter kom politi og ambulanse til stedet.

- Jeg skjønte at det var skudd jeg hørte, sier Vengel.

Han forteller at leiligheten der skytingen skjedde leies ut og at det har vært tilløp til «småbråk» fra leiligheten ved flere anledninger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer