Vitner har sett kjærestens bil

BODØ (Dagbladet): Vitner skal nå ha meldt seg med observasjoner av den blå Opel Corsaen til Linda Didriksens kjæreste - på veien mellom Ørnes og Inndyr 1. juni i fjor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Vitneobservasjonene er - dersom de holder vann - svært kjærkomne for politiet. Hittil skal nemlig etterforskerne ikke ha en eneste observasjon av siktede og bilen hans langs veien fra Ørnes til Inndyr det aktuelle døgnet, som er natt til 1. juni og 1. juni.

- Vi har nå registrert innkomne tips. Vi har ikke rukket å etterforske dem, sier politiinspektør Ann Rødvei ved Bodø politidistrikt.

I dag flytter etterforskningsteamet tilbake til lensmannskontoret på Ørnes i Meløy, etter å ha holdt til i Bodø siden pågripelsen av Lindas 20 år gamle kjæreste. Fra Ørnes vil biltipsene bli nøye undersøkt.

I morgen blir kjæresten framstilt for fengsling. Politiinspektør Rødvei vil møte i retten sammen med teamleder Hans Riksen, politispesialist Arnt Fuglaas og Kripos-avhører Kåre Svang. Hun vil be om fire ukers varetektsfengsling med brev- og besøksforbud.

I går fikk Rødvei rettens samtykke til å holde 20-åringen midlertidig innesperret, til i morgen. Politiets påtaleleder vil i morgendagens rettsmøte vise til at det er skjellig grunn til å mistenke kjæresten for drapet. Dessuten viser hun til fare for bevisforspillelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer