Vitner i Kristin-saken meldte seg

Larvik-politiet etterlyste i går en bilist, syklist og mopedist i forbindelse med Kristin-saken. Bare mopedisten har ikke meldt seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet oppfordret publikum om til å gi opplysninger om en rød bil, en syklist som oppførte seg merkelig, og en mopedist som ble sett den dagen Kristin Juell Johannessen ble drept.

- Vi har fått inn 25-30 tips, og både mannen som kjørte den røde bilen og syklisten meldte seg slik at vi vet hvem de er. Men mopedisten har vi ikke fått noen tips om, sier politimester Svein W. Løsnæs til NTB.

Løsnæs understreker at det ikke foreligger mistanke om at bilisten og syklisten har noe med saken å gjøre.

Politiet sendte ut etterlysningen først og fremst for å skaffe seg et best mulig bilde av situasjonen på drapsdagen.

- Vi ønsker å kartlegge alle bevegelser i området nå når saken er fersk, for å unngå at detaljer ikke er avklart lenger framme, sier Løsnæs.

Mopedisten som etterlyses, ble riktignok observert litt utenfor området, men siden han oppførte seg noe merkelig, ønsker politiet likevel tips.

Mopedisten ble sett av et vitne på riksvei 40 sør for Berganmoen mellom klokka 17 og 18 på drapsdagen. Han er 30-40 år gammel og 165-170 centimeter høy. Han har rødlig, bustede hår og var iført en svart collegegenser, mørk/bukse, svart halvhjelm og en gul svipptursekk.

Løsnæs vil verken bekrefte eller utelukke om denne mopedisten er identisk med mannen som er arrestert.

Den siktede har vært gjennom avhør både fredag og lørdag, men søndag får han fri, ifølge Løsnæs.

(NTB)