Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Vitner mot Grønnerød

I dag møter trippeldrapssiktede Lars Grønnerød og Kristin Kirkemo hverandre i Oslo byrett. Grønnerød må svare for flere kriminelle forhold - de fleste fra tida før han ble siktet i Orderud-saken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lars Grønnerød er tiltalt for til sammen 96 kriminelle forhold - blant annet besittelse og salg av narkotika, besittelse av stjålne mobiltelefoner og datautstyr.

Han er også tiltalt for vold mot to polititjenestefolk og et forsøk på bedrageri mot Postbanken.

Husker lite

Påtalemyndigheten brukte over en halv time på å lese opp de mange tiltalepunktene da saken mot Grønnerød startet i Oslo byrett i går.

Han erkjente straffskyld på flere av punktene.

Grønnerød nektet imidlertid kategorisk for å ha forsøkt å bedra Postbanken for nærmere 80000 kroner.

Opprettet konto

To dager før bedrageriet ble forsøkt gjennomført, opprettet Lars Grønnerød en konto i Postbanken. Politiet mener Grønnerød forsøkte å overføre to giroer med falske underskrifter til denne kontoen.

Grønnerød har hevdet i politiavhør at den nyopprettede kontoen skulle brukes til bilkjøp, men politiet har stevnet Kristin Kirkemo for å forsøke å motbevise dette.

- Kristin Kirkemo har i avhør forklart at hun visste at kontoen skulle brukes til å bedra Postbanken, sa aktor Terje Nybø i sin innledning.