Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Vitner om den knuste bilen: - Føreren ramla ut, reiv opp døra og fikk barnet ut

Kranbil rev ned skilt i Stockholm.

 TIL SYKEHUS:  To personer er fraktet til sykehus etter at en kranbil rev ned et veiskilt i Stockholm sentrum. Skiltet raste ned og traff en personbil. I den bilen skal det ha vært et barn. Foto: TT / NTB Scanpix
TIL SYKEHUS: To personer er fraktet til sykehus etter at en kranbil rev ned et veiskilt i Stockholm sentrum. Skiltet raste ned og traff en personbil. I den bilen skal det ha vært et barn. Foto: TT / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Søndag ettermiddag rev en kranbil ned et stort veiskilt ned på Sankt Eriksgatan i Stockholm sentrum. Skilte raste ned over den trafikkerte veien og skadet flere biler. To personer er fraktet til sykehuset.

Det skriver Expressen.

Barn i bilen På bilder fra ulykkesstedet ser man blant annet en bil som nær sagt er knust etter å ha fått det store veiskiltet over seg. I den bilen satt det ifølge et vitne Expressen har snakket med, et lite barn.

Etter at skiltet hadde landet på bilen, beskriver vitnet så til den svenske avisa hva han så.

- Jeg ser hvordan føreren til slutt får opp døra og mer ell mindre ramler ut av bilen, løper til baksetet der en baby sitter i et barnesete. Han får opp døra og får babyen ut og meg bekjent klarte de seg uten skader, sier vitnet.

Tungt trafikkert Også Aftonbladet skriver at det var et barn i bilen. Ifølge dem skal det ha vært i alt tre personer i bilen, inkludert barnet.

Politiet fikk melding om ulykken klokka 14.34. Redningsmannskaper holder klokka 17.00 fremdeles på å jobbe på stedet, og den aktuelle gata er stengt av.

Veien beskrives av Expressen som tungt trafikkert.

 KNUST:  Det nedrevne skilte knuste regelrett taket til personbilen. Skadene ser man tydelig på dette bildet. Foto: TT / NTB Scanpix
KNUST: Det nedrevne skilte knuste regelrett taket til personbilen. Skadene ser man tydelig på dette bildet. Foto: TT / NTB Scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!