Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Vitner sier bilfører meide ned mann (26) med vilje

- Bilen peilet seg inn på mannen, sier vitner. Nå etterlyser politiet en rød Opel Calibra.

SKADET: 26-åringen kom fra episoden med mindre alvorlige skader, og kjenner ikke til bilen som trolig kjørte på han med vilje. Foto: Espen Schive
SKADET: 26-åringen kom fra episoden med mindre alvorlige skader, og kjenner ikke til bilen som trolig kjørte på han med vilje. Foto: Espen Schive Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 26 år gammel mann ble i 18-tida i dag påkjørt i krysset mellom Hausmannsgate og Christian Kroghs gate i Oslo. Bilen stakk fra stedet, og politiet tror nå at det kan ha vært med vilje.

- Vitner forteller at bilen som kjørte på mannen peilet seg inn mot han. Mannen som ble truffet forteller at han ikke kjenner til dette kjøretøyet, sier operasjonsleder Heidi Grundstad ved Oslo politidistikt til Dagbladet.

Etterlyser bil - Det ser ut til at bilen har kjørt på ham tilsynelatende uten mål og mening, sier hun videre.

Mannen er ikke alvorlig skadet, opplyser Grundstad.

Det er flere vitner til hendelsen og de sier at det var en rød sportsbil av typen Opel Calibra som hadde et registreringsnummer som begynte på DK414. Alle av politiets enheter i hovedstaden er nå på utkikk etter bilen.

Politiet har foreløpig ingen formening om hvem som kan stå bak episoden.

Observert på Grünerløkka - Etter etterlysningen i media tidligere i kveld har vi fått inn tips fra en som skal ha observert bilen ganske ofte på Grünerløkka, og vi har patruljer på stedet for å undersøke dette. Vi har hittil ikke sett bilen, sier Grunstad til Dagbladet.

Politiet ønsker å komme i kontakt med fører av denne bilen, og ber vitner som mener å ha opplysninger i denne saken kontakte politiet på tlf 02800. 

- Det kan være interessant for oss å komme i kontakt med flere som har opplysninger om det som har skjedd. Vi tror denne bilen kjørte på 26-åringen med viten og vilje, sier Grundtad til Dagbladet.

Hun kjenner ikke til om det finnes bilder eller overvåkningsopptak av episoden, men opplyser at politiet har sikret seg det av informasjon som var å oppdrive etter ulykken skjedde.

Dagbladet kommer med mer.

- MEIDE NED MANN MED VILJE: Her, i krysset mellom Hausmannsgate og Christian Kroghs gate, ble 26-åringen påkjørt i kveld. Vitner melder om at bilen peilet seg inn på mannen. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
- MEIDE NED MANN MED VILJE: Her, i krysset mellom Hausmannsgate og Christian Kroghs gate, ble 26-åringen påkjørt i kveld. Vitner melder om at bilen peilet seg inn på mannen. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer