Sarah Huckabee Sanders

Vitset om Kims flørt: - Ta en for laget

Nord-Koreas diktator, Kim Jong-un, skal ha blunket til Donald Trumps pressetalskvinne, Sarah Huckabee Sanders, under et møte. Etterpå skal Trump ba ledd hysterisk og sagt at Sanders burde «ta en for laget».

SPØKTE: USAs president, Donald Trump, syntes det var veldig morsomt at Nord-Koreas diktator, Kim Jong-un, skal ha forsøkt å flørte med henne. Foto: MANDEL NGAN / AFP
SPØKTE: USAs president, Donald Trump, syntes det var veldig morsomt at Nord-Koreas diktator, Kim Jong-un, skal ha forsøkt å flørte med henne. Foto: MANDEL NGAN / AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): - Kim Jong-un prøvde seg på deg! Han gjorde det! Han prøvde seg faen meg på deg! sa Trump til Sanders i bilen etter det berømte møtet han hadde med Kim Jong-un i Singapore i juni 2018.

Det går fram av den kommende boka til Sanders, «Speaking for Myself - Faith, Freedom and the Fight of Our Lives Inside the Trump White House», som kommer ut neste tirsdag, ifølge The Guardian.

Ufin oppførsel

Sanders (38) var Trumps profilerte pressetalsperson fra 2017 til 2019. Hun er fortsatt lojal mot sin tidligere sjef, og er selv aktuell som en mulig guvernørkandidat i hjemstaten Arkansas. Der har også faren, Mike Huckabee, vært guvernør. Han var i tillegg republikansk presidentkandidat i 2008 og 2016.

Selv om boka i stor grad tegner et positivt bilde av Trump, inneholder den også beskrivelser av ganske ufin og kvinnehatende oppførsel fra Trump og andre seniormedarbeidere, skriver The Guardian.

Trump sliter for tida med å sjarmere kvinnelige velgere, så dette er neppe kjærkomment i valgkamporganisasjonen hans.

Kims blunk

En av hendelsene, som blir beskrevet, er møtet med Kim. Trump og den nord-koreanske diktatoren møttes i Singapore i juni 2018. Møtet fikk naturlig nok massiv oppmerksomhet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer