Russland under Vladimir Putin:

Vladimir Kara-Murza er forgiftet to ganger: - Hvis det skjer en gang til, er det slutt

Men den russiske demokrati-forkjemperen nekter å gi opp kampen om et bedre Russland.

KAMPEN OM RUSSLAND: Vladimir Kara-Murza i organisasjonen Open Russia er forsøkt drept to ganger, men nekter å gi opp kampen om et demokratisk Russland. Nylig var han i Oslo under Oslo Freedom Forum, for å fortelle om sin kamp.

Foto: Hans Arne Vedlog
KAMPEN OM RUSSLAND: Vladimir Kara-Murza i organisasjonen Open Russia er forsøkt drept to ganger, men nekter å gi opp kampen om et demokratisk Russland. Nylig var han i Oslo under Oslo Freedom Forum, for å fortelle om sin kamp. Foto: Hans Arne Vedlog Vis mer
Publisert

Tidligere i år falt Vladimir Kara-Murza plutselig om. Heldigvis var kona hans der, og fikk varslet helsepersonell. Det reddet livet hans.

- Jeg gikk rett i koma, men ble heldigvis vekket opp igjen, sier han.

Det gjør han neppe neste gang, ifølge legene som har reddet ham to ganger. Det var våren 2015 at Kara-Murza ble forgiftet for første gang. Da lå han i koma i flere uker. Så skjedde det samme i februar i år.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer