VM-klar Märtha på utdrikningslag

GRÅSTEN PÅ JYLLAND (Dagbladet): Smilende ankom prinsesse Märtha og kronprins Haakon i går den kongelige ungdomsfesten på Gråsten slott i Danmark.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Festen med de unge kongelige var starten på tre dagers bryllupsfest i forbindelse med at dronning Margrethes niese, prinsesse Alexandra av Sayn-Wittgenstein-Berleburg, gifter seg med den tyske greven, Jefferson-Friedrich von Pfeil und Klein-Elgut.

Det er dronningens mor, og brudens mormor, dronning Ingrid, som holder bryllupet for sitt barnebarn på Gråsten i morgen.

Kom sammen

Prinsesse Märtha Louise strålte da hun kom sammen med sin bror, kronprins Haakon. Hun kom rett fra et Grand-Prix-stevne i sprangridning utenfor Madrid

Kronprinsen kom nesten direkte fra studiene i USA.

Men en rekke unge tyske prinser og prinsesser samt venner av brudeparet som deltok i dansen ut i de små timer.

Forlover

Kong Harald og dronning Sonja kommer med privatfly til Sønderborg i ettermiddag for å være med på resten av bryllupsfeiringen.

Prinsesse Märtha Louise reiser hjem til Norge i ettermiddag for å være forlover i bryllupet til sin venninne og tremenning Marianne Ulrichsen i Ullern kirke lørdag. Kronprinsen blir i Danmark.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer