Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Vodkaflaske til 11 millioner funnet på byggeplass. Den var tom

Selve flaska består av tre kilo gull og tre kilo sølv.

FUNNET: En vodkaflaske som skal være verdt 11 millioner kroner, er funnet tom på en byggeplass ved Charlottenlund nord for København. Foto: Brian Ingberg / Ritzau Foto via AP / NTB Scanpix
FUNNET: En vodkaflaske som skal være verdt 11 millioner kroner, er funnet tom på en byggeplass ved Charlottenlund nord for København. Foto: Brian Ingberg / Ritzau Foto via AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En vodkaflaske som skal være verdt 11 millioner kroner, er funnet tom på en byggeplass ved Charlottenlund nord for København.

Flaska ble stjålet fra en bar på Vesterbro i København natt til tirsdag. Ifølge barens innehaver, Brian Ingberg, var flasken en del av hans vodkasamling, men han skal kun ha hatt den på utlån fra en russisk forretningsmann.

Fredag bekreftet politiet at flaska er funnet av en mann på en byggeplass, og at den nå er i politiets varetekt.

- Den er umiddelbart intakt, og vil bli undersøkt, skriver politiet på Twitter.

Ingberg gleder seg over at den dyrebare flaska, som består av ikke mindre enn tre kilo gull og like mye sølv, er funnet igjen. Den anslås å være verdt 8 millioner danske kroner, noe som tilsvarer nesten 11 millioner norske.

- Den er dessverre tom. Det er en av dem som arbeider på byggeplassen, som har funnet den. Jeg er så glad akkurat nå. Det er deilig, sier dansken til Ekstra Bladet.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!