Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Vogntog har kollidert med personbil på E6 - én bekreftet omkommet

Mann i 70-årene omkom. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Like før 15.30 melder politiet i Sør-Trøndelag at et vogntog har kollidert med en personbil. Noen minutter seinere kommer meldingen om at veien er sperret.

Ulykkesstedet er på E6 ved Kongsvold Fjellstue på Dovrefjell i Oppdal kommune. Klokka 15.56 melder politiet at to personer er involvert i ulykken, som har resultert i alvorlig personskade.

Én person er bekreftet omkommet, melder politiet klokka 16.20.

Det var en mann i 70-årene fra Nordmøre som omkom i ulykken, ifølge NTB.

- Den andre personen som kjørte vogntoget skal ikke være skadet, opplyser operasjonsleder Ann Kristin Øye hos politiet i Sør-Trøndelag til Dagbladet.

Vitner på stedet opplyser ifølge politiet at personbilen kom over i motgående kjørefelt. Saken etterforskes, skriver politiet på Twitter.

Et vitne sier til adressa.no at vogntoget står på tvers av veien, og at en personbil ligger på siden. Nødetatene er på stedet, og veien vil være stengt i flere timer, ifølge avisa.

E6 var mandag kveld fortsatt sperret på ulykkesstedet, som er i en av svingene sør for Nestavollan. Bilberger hadde kommet til stedet i 21-tiden, men det er fortsatt uklart når veien kan åpnes igjen, opplyser NTB.

Det er omkjøring på fylkesvei 29, Hjerkinn - Folldal og riksvei 3, Tynset - Ulsberg.

Først i 22-tiden mandag kveld ble E6 åpnet på ulykkesstedet, melder NTB.