Vogntogsjåfør merket ikke påkjørsel

Kvinne døde momentant på Otta.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En 69 år gammel kvinne døde trolig momentant etter at hun ble overkjørt av et vogntog på Otta i Gudbrandsdalen i 10.40-tida i dag. Tømmerbilen forsvant etter ulykken, og store politistyrker lette etter den i hele distriktet.

– Klokka 12.54 ble vogntoget funnet av en politipatrulje ved Vinstra. Den sto i ro i veikanten. Sjåføren ble tatt med til Sel lensmannskontor, og han sitter akkurat nå i avhør, sier operasjonsleder Knut Vestby i Gudbrandsdal politidistrikt til Dagbladet.no i 16-tida.

– Sjåføren, som er 39 år og fra distriktet, er nå siktet for uaktsomt drap, forteller Vestby til Dagbladet.no i 21-tida.

Ulykken skjedde da det norskregistrerte vogntoget svingte ut på riksvei 15 ved Høybrua i Otta sentrum.

– På et eller annet vis har kvinnen kommet under bilen, muligens havnet hun mellom bilen og hengeren og ble overkjørt, sier operasjonslederen til Dagbladet.no.

– Hun døde trolig momentant. Alt tyder på at sjåføren ikke merket at noe var galt, og han kjørte videre ut på E6, sier Vestby, som opplyser at sjåføren hadde motlys da ulykken skjedde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer