<strong>MANGE INNGREP:</strong> Jannicke Grønsund har gjennomgått en rekke operasjoner på grunn av det sjeldne Crouzon syndrom, og husker det var perioder hvor hun heller ville beholde sitt gamle utseende enn å gjennomgå nye inngrep. Dette bildet ble tatt da hun var modell for en dag for noen år siden. Foto: Svend Aage Madsen, privat og Se og Hør
MANGE INNGREP: Jannicke Grønsund har gjennomgått en rekke operasjoner på grunn av det sjeldne Crouzon syndrom, og husker det var perioder hvor hun heller ville beholde sitt gamle utseende enn å gjennomgå nye inngrep. Dette bildet ble tatt da hun var modell for en dag for noen år siden. Foto: Svend Aage Madsen, privat og Se og Hør Vis mer

Crouzon syndrom

Voksne mennesker ble skremt når de så lille Jannicke. Her er historien om jenta som fikk et nytt ansikt

- Mitt nye ansikt ga meg et nytt liv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Jannicke Grønsund (38) fra Kongsvinger innrømmer at det er sjelden hun blar i gamle fotoalbum. Bildene tilhører fortiden - og en barndom som ikke bare var fylt med glede.

Jannicke vokste opp på Hvaler i Østfold, og i motsetning til sine eldre søsken arvet hun genfeilen som fører til Crouzon syndrom fra sin mor. Det sjeldne syndromet ga henne et annerledes utseende.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer