Vokste opp i satanistisk sexkult: - Jeg var skolejente på dagen og sexslave på kvelden

Tvunget til sex med 1800 menn før hun var 18 år gammel.

SEKTLEDER:  I 2011 ble Colin Batley og fire andre medlemmer av en satanistisk sexsekt i Wales dømt til lange fengselsstraffer for voldtekter, overgrep mot barn og for å ha tvunget kvinner ut i prostituasjon. Nå forteller et av ofrene om oppveksten i sekten i en ny bok. Foto: Rex Features / All Over Press
SEKTLEDER: I 2011 ble Colin Batley og fire andre medlemmer av en satanistisk sexsekt i Wales dømt til lange fengselsstraffer for voldtekter, overgrep mot barn og for å ha tvunget kvinner ut i prostituasjon. Nå forteller et av ofrene om oppveksten i sekten i en ny bok. Foto: Rex Features / All Over Press Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Bare sju år gammel ble hun innviet i aktiviteten til den satanistiske sexkulten hennes mor lot henne vokse opp i. Som en del av innvielsen måtte hun se sin egen mor i samleie med kultens leder Colin Batley.

Fire år senere, da hun var elleve, ble hun voldtatt to ganger av samme mann, og som fjortenåring måtte hun delta i gruppesex med sin egen mor.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer