Du leser nå Dagbladet Pluss

Vokste opp i satanistisk sexkult: - Jeg var skolejente på dagen og sexslave på kvelden

Tvunget til sex med 1800 menn før hun var 18 år gammel.

SEKTLEDER:  I 2011 ble Colin Batley og fire andre medlemmer av en satanistisk sexsekt i Wales dømt til lange fengselsstraffer for voldtekter, overgrep mot barn og for å ha tvunget kvinner ut i prostituasjon. Nå forteller et av ofrene om oppveksten i sekten i en ny bok. Foto: Rex Features / All Over Press
SEKTLEDER: I 2011 ble Colin Batley og fire andre medlemmer av en satanistisk sexsekt i Wales dømt til lange fengselsstraffer for voldtekter, overgrep mot barn og for å ha tvunget kvinner ut i prostituasjon. Nå forteller et av ofrene om oppveksten i sekten i en ny bok. Foto: Rex Features / All Over PressVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Bare sju år gammel ble hun innviet i aktiviteten til den satanistiske sexkulten hennes mor lot henne vokse opp i. Som en del av innvielsen måtte hun se sin egen mor i samleie med kultens leder Colin Batley.

Fire år senere, da hun var elleve, ble hun voldtatt to ganger av samme mann, og som fjortenåring måtte hun delta i gruppesex med sin egen mor.

Nå forteller hun om helvetet hun gikk gjennom i boka «Djevelen på terskelen - Min flukt fra en satanistisk sex-kult», under det fiktive navnet «Annabelle Forest».

I tillegg til overgrepene hun ble utsatt for innad i sekten, ble hun angivelig tvunget ut i prostitusjon for å tjene penger til «kirken». Innen hun var 18 år skal hun ha hatt sex med 1800 menn.