Voldelig mann amok i Oslo

Pågrepet av politiet etter voldstokt på Torshov.

En mann er pågrepet, etter at han skal ha slått ned flere personer på Torshov i Oslo. Etter voldstoktet gikk han inn på denne kiosken, angivelig for å gjemme seg, sier et vitne. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet
En mann er pågrepet, etter at han skal ha slått ned flere personer på Torshov i Oslo. Etter voldstoktet gikk han inn på denne kiosken, angivelig for å gjemme seg, sier et vitne. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En person er pågrepet etter å ha slått ned minst to mennesker på Torshov i Oslo.

- Pågripelsen skjer i forbindelse med slagsmål. Han har helt uprovosert slått ned personer, sier operasjonsleder Sissel Hansen i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Sparket ned mann Det var et vitne som meldte ifra til politiet om at en perosn hadde blitt slått ned. Klokka 21.50 hadde politiet akkuart pågrepet mannen.

Tor Grøttum, operasjonleder i Oslo politidistrikt sier til Dagbladet at den pågrepne mannen var svært aggresiv.

- Han slo først ned en mann, før han så sparket ned en annen person. Det er i hvert fall to personer, men vi har ikke kommet i kontakt med disse, sier Grøttum.

- Det er nå opprettet en sak, sier han videre.

Ifølge Hansen startet voldsepisodene utenfor Dolly Dimples, før gjerningsmannen gikk inn på Deli de Luca i Vogts gate, like ved.

-Gjemte seg Et vitne sier til Dagbladet at mannen kom på Deli de Luca for «å gjemme seg».

- Han kom inn med en kvinne, og forklarte at noen hadde truet ham, forteller vedkommende til Dagbladet.

Et annet vitne sier at mannen hadde slått og sparket en person gjentatte ganger, også etter at personen lå nede.

twitter skriver Oslo-politiet at de hadde «flere enheter på vei til Vogts gate ved Ring 2 etter flere meldinger om ordensforstyrrelser i området».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer