Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Volden vil øke

Hvis man kjører hardt på med nulltoleranse overfor taggerne, kommer en del av dem til å bli mer voldelige, advarer Farid Bouras i Ungdom Mot Vold. Han frykter de nye antitaggerreglene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

10 bud mot tagging

Han rister på hodet over byråd Merete Agerbak-Jensens tipunktsstrategi mot tagging. Bouras mener løsningen på taggerproblemet ligger i dialog, ikke konfrontasjon. - Istedenfor å straffe bør byråden ta kontakt og snakke med taggerne. Det er forebyggende. Byrådet i Oslo ønsker å bruke kraftig lut mot byens taggere. Nulltoleranse, anmeldelser og strenge straffer er de viktigste stikkordene. Farid Bouras tror dette vil føre til mer, ikke mindre, tagging. - Det nytter ikke bare å slå hardt ned. De nye reglene vil bare trappe opp konflikten og skape konkurranse innad i taggermiljøet. Den som bryter de nye reglene, blir sjef. Begge er opptatt av at taggerne får et alternativ til sprayboksen. - I Ungdom Mot Vold engasjerte vi en tagger til å lage brosjyrer for oss. Nå tagger han ikke lenger, fordi han fikk noe annet å gjøre. Husk at mange av taggerne er veldig flinke, sier Bouras. Langtfra alle gårdeiere i Oslo er enige i det. I sentrum har de færreste unngått taggernes tusj. - Det blir ikke tagget hos oss, fordi vi møter taggerne med respekt, sier Bouras. # ADVARER: Farid Bouras i Ungdom Mot Vold tror taggerne vil tagge mer med de nye reglene. # Foto: ESPEN RASMUSSEN ndash}Volde n vil øke # - Hvis man kjører hardt på med nulltoleranse overfor taggerne, kommer en del av dem til å bli mer voldelige, advarer Farid Bouras i Ungdom Mot Vold. Han frykter de nye antitaggerreglene. # Av TORGEIR LORENTZEN # Han rister på hodet over byråd Merete Agerbak-Jensens tipunktsstrategi mot tagging. Bouras mener løsningen på taggerproblemet ligger i dialog, ikke konfrontasjon.

- Istedenfor å straffe bør byråden ta kontakt og snakke med taggerne. Det er forebyggende.

Byrådet i Oslo ønsker å bruke kraftig lut mot byens taggere. Nulltoleranse, anmeldelser og strenge straffer er de viktigste stikkordene.

Farid Bouras tror dette vil føre til mer, ikke mindre, tagging.

- Det nytter ikke bare å slå hardt ned. De nye reglene vil bare trappe opp konflikten og skape konkurranse innad i taggermiljøet. Den som bryter de nye reglene, blir sjef.

Begge er opptatt av at taggerne får et alternativ til sprayboksen.

- I Ungdom Mot Vold engasjerte vi en tagger til å lage brosjyrer for oss. Nå tagger han ikke lenger, fordi han fikk noe annet å gjøre. Husk at mange av taggerne er veldig flinke, sier Bouras.

Langtfra alle gårdeiere i Oslo er enige i det. I sentrum har de færreste unngått taggernes tusj.

- Det blir ikke tagget hos oss, fordi vi møter taggerne med respekt, sier Bouras.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media