Voldsbølge i Trondheim i natt

- Uvanlig mye folk på byen etter eksamen og Kiss-konsert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
(Dagbladet): Politiet i Trondheim er interessert i tips fra publikum som kan ha opplysninger om alvorlige voldsepisoder i trønderhovedstaden i natt.
Ved fire forskjellige voldsepisoder i sentrum i løpet av en drøy times tid ringte politiet etter ambulanse som kjørte fire voldsofre til sykehus med alvorlige skader. Alle de skadde er menn.

Politiet tror at tre av episodene kan ha sammenheng. En 19-åring fra Klæbu er eneste pågrepne i forbindelse med de tre gateslagsmålene. 19-åringen ble pågrepet i Brattørveita klokka  02.40 mens han sparket løs på en mann som lå ende.

Den første voldsepisoden i sentrum ble meldt fra en hamburgerbar i Olav Tryggvasons gate klokka 02.40 der en 44 år gammel, overstadig beruset mann ble hentet med ambulanse.

Klokka 02.25 fant politiet en kraftig forslått mann på fortauet like i nærheten av hamburgerbaren - i Søndre gate.
Eksamen og Kiss - Det er lenge siden vi har hatt så mange alvorlige voldsepisoder i sentrum på så kort tid. Det var uvanlig mye folk på byen til en tirsdag å være. Tidligere på kvelden var det Kiss-konsert på Lerkendal, og flere utesteder hadde eksamensfester. Men vi vet foreløpig ikke om de alvorlige episodene har sammenheng med folk som har vært på disse arrangementene, sier operasjonsleder Bård Jacobsen i Sør-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.

Den fjerde alvorlige episoden var i en leilighet på Møllenberg. En 21-åring ble kjørt til sykehus, og tre andre unge menn er pågrepet. Klokka var 01.22 da politiet fikk tips om dette slagsmålet.