Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Voldsdømt 32-åring dømt for voldtekt

En 32 år gammel mann er i Haugaland tingrett dømt til fengsel i tre år og tre måneder for voldtekt av en kvinne på Karmøy i fjor,

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hendelsen skjedde natt til 16. februar i fjor, bare en uke etter at kvinnen kom til Norge for å se etter arbeid, skriver Haugesunds Avis.

Kvinnen bodde hos en venninne som 32-åringen kjente. Da han kom på besøk til venninnen, sto døren til leiligheten åpen, og han gikk inn. Ifølge rettsboken fra Haugaland tingrett er det stor uenighet om hva som videre skjedde.

Domstolen legger til grunn at mannen tok klærne av fornærmede, som på dette tidspunktet lå og sov. Deretter hadde han seksuell omgang med henne.

32-åringen er også dømt for at han innstendig ba fornærmede om å ikke å si noe om hva som hadde skjedd, og at han tilbød henne 5.000 kroner for å holde kjeft om saken.

Mannen er tidligere domfelt for vold i hjemlandet. I tillegg til fengselsstraffen er han dømt til å betale 150.000 kroner i oppreisningserstatning til kvinnen. Alle de tre involverte er fra et annet europeisk land.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media