Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Voldsnatt i Drammen

En mann ble i 0500-tiden sendt til Ullevål sykehus med alvorlige hodeskader etter et slagsmål i Drammen sentrum. I tillegg ble en gjest og en dørvakt knivstukket etter en krangel på utested.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen, som er i slutten av tjueårene, havnet i slåsskamp med en 25-åring etter en krangel. 25-åringen tildelte offeret et så kraftig slag at hodet støtte mot en fortauskant.

Den skadde ble sendt til Sykehuset Buskerud, og i fem-tiden videre til Ullevål sykehus med alvorlige hodeskader.

Både offeret og gjerningsmannen er hjemmehørende i Drammen.

Også tidligere på kvelden var det bråk i byen. Utenfor utestedet Backyard ble en gjest stukket i mageregionen og en dørvakt fikk et lite knivstikk i ankelen rundt klokka to, som også er stedets stengetid. En tredje person skal ha falt på isen og slått en hånd under et slagsmål i forbindelse med disse hendelsene.

- Det dreier seg sannsynligvis om en krangel som har oppstått på dansegulvet på utestedet, og som har blusset opp igjen i forbindelse med stengetid, sier vaktleder Olav Myrvold ved Drammen politistasjon.

En person tidlig i tjueårene er pågrepet for knivstikkingen. De tre skadde er til behandling på sykehus og på legevakten. Ingen av skadene er av alvorlig art.

Hele Norges coronakart