Voldsnatt i Oslo

Et tilfelle av knivstikking, sju-åtte nedslagninger, voldtektstrusler i en pirattaxi, gatebråk og mye fyll har preget Oslo i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 25 år gammel mann ligger på Ullevål sykehus med stikkskader i brystet, etter at han ble stukket ned med kniv ved utestedet Bozo i Kirkegata ved 03.45-tida i natt. Ved Ullevål sykehus får NTB opplyst at mannens tilstand er stabil.

En jevnaldrende mann er pågrepet for knivstikkingen, opplyser politiførstebetjent Steinar Slåtten på Operasjonssentralen ved Oslo politidistrikt.

En yngre kvinne varslet ved 05.30-tida politiet og fortalte at hun var blitt utsatt for trusler om voldtekt i en pirattaxi i Maridalen. Kvinnen kom seg ut av bilen og ringte politiet fra et bolighus.

Politiførstebetjent Slåtten karakteriserer Oslo-natta som uvanlig urolig, med en rekke tilfeller av nedslagninger og bråk.

Politiet stoppet 99 kjøretøyer i en storaksjon mot pirattaxier i Oslo sentrum natt til lørdag og søndag. Det ble skrevet ut 88 forenklede forelegg. I forbindelse med aksjonen skrev Trafikksjefens etat ut hele 141 parkeringsgebyrer, opplyser politiførstebetjent Lars Ramstad ved Sentrum politistasjon til NTB.

(NTB)