Voldsom boligbrann i USA

Fire barn omkom og 40 personer mistet hjemmene sine.

BOLIGBRANN: Fire barn omkom og 40 personer mistet hjemmene sine da ti rekkehus brant ned i Philadelphia i dag. Foto: AP Photo/Michael Perez/NTB scanpix
BOLIGBRANN: Fire barn omkom og 40 personer mistet hjemmene sine da ti rekkehus brant ned i Philadelphia i dag. Foto: AP Photo/Michael Perez/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Fire barn mistet i dag livet i en boligbrann i den amerikanske byen Philadelphia. Totalt ti rekkehus ble totalskadd i brannen som ifølge det lokale brannvesenet utviklet seg utrolig raskt. Det skriver The Inquirer.

Ofrene skal ha vært to fire år gamle tvillingjenter, en fire år gammel gutt, og en én måned gammel gutt.

100 brannmenn og 28 brannbiler skal ha jobbet med å slukke den voldsomme brannen som startet i det samme huset de fire barna befant seg i.

Det er ikke klart hva som var årsaken til brannen.

- En trist dag - Dette er tragisk og en veldig trist dag for byen Philadelphia. Vi mistet fire barn i dag, sier brannmester Derrick Sawyer.

Den regionale Røde Kors-direktøren Renee Caldwell Hughes forteller at omtrent 40 personer mistet husene sine, men at de blir plassert i midlertidige boliger ved en videregående skole i nærheten. 

Jeff Boone bodde i et av rekkehusene. Han forteller at flammene spredde seg utrolig raskt.

- Jeg så en sofa som brant på verandaen fem dører bortenfor. Flammene spredte seg raskt, det så ut som noen stod med en flammekaster og bare tente på alt, sier han.

- Jeg løp rundt og advarte alle, sier Boone.

Smeltet biler Varmen fra brannen skal også ha smeltet biler som stod parkert på andre siden av gata fra rekkehusene.

- Det var en enorm mengde varme og veldig store flammer, sier bataljonsjef Tony Hudgin.

BRANN: Over 100 brannmenn jobbet med å slukke brannen som spredte seg raskt gjennom rekkehusene i Philadelphia. Fire personer omkom i brannen, men det er ikke klart hvor mange som er skadd. Foto: AP Photo/Michael Perez/NTB scanpix
BRANN: Over 100 brannmenn jobbet med å slukke brannen som spredte seg raskt gjennom rekkehusene i Philadelphia. Fire personer omkom i brannen, men det er ikke klart hvor mange som er skadd. Foto: AP Photo/Michael Perez/NTB scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer