Voldsom eksplosjon

Vinduene ble blåst ut av et rekkehus i Bergen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En mann i 30-årene ligger på Haukeland sykehus med brannskader etter den voldsomme eksplosjonen i Fyllingsdalen i Bergen i dag tidlig.

- Det har vært en eksplosjonsartet brann i underetasjen i et rekkehus, sier Per Helge Iversen, fungerende stasjonssjef ved Fyllingsdalen politistasjon til Dagbladet.no.

Han opplyser at det var et hjemmebrentsapparat som gikk i lufta i underetasjen i rekkehuset. Det er uklart hvor den skadde mannen befant seg da eksplosjoen skjedde klokka 06.38 i dag tidlig.

- Han er alvorligere skadd enn vi først anntok, og er innlagt på Haukeland sykehus, sier Iversen.

Eksplosjonen var så kraftig at vinduene i underetasjen ble blåst ut av huset, og også stuevinduet i etasjen over ble blåst ut i eksplosjonen.

- Smellet var helt enormt. Hele husrekken ristet, sier Astevik til bt.no.

Politiet fikk melding om brannen, som startet i en kjeller i Kirsten Flagstadsvei i Fyllingsdalen, klokka 06.38 fredag morgen.

Tilsammen fem personer oppholdt seg i huset da brannen startet. En kvinne og hennes tre barn som er 5,6 og 11 år kom seg ut i god behold. De tre oppholdt seg i overetasjen da hjemmebrentsapparatet eksploderte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.