Voldsom krangel med Trine

-Han var veldig hissig, sier drosjesjåfør om den siktede 46-åringen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En kvinnelig drosjesjåfør har forklart til politiet at hun kjørte 46-åringen og Trine Frantzen natt til 7. mai, den natten politiet mener Trine ble drept. De to skal ha hatt en voldsom krangel, ifølge sjåføren. Samboeren var ikke med på denne drosjeturen, skriver ba.no.

Det er uvisst hva krangelen gikk ut på, men drosjesjåføren skal ha fortalt politiet at Frantzen ikke skal ha virket spesielt skremt selv om 46-åringen var svært hissig.

-Hylte og skrek

- Han var veldig hissig, og hylte og skrek i drosjen, har hun fortalt.

Drosjesjåføren ble ikke koblet til saken før for en måneds tid siden. Hun hadde ikke sett noen sammenheng mellom turen og Trine Frantzens forsvinning.

Men en drosjekvittering viser at 46-åringen betalte men kredittkortet sitt denne natten.

Ikke funnet lik

Det er tidligere ikke kommet fram at Trine Frantzen kranglet med 46-åringen. Han skal ha forklart politiet at han ikke husker noe fra turen.

Politiet mener 46-åringen og Trines samboer senere på natten tok en annen drosje, og at de forsøkte å dra for å stjele en varebil. Denne bilen skulle brukes til å frakte vekk liket av den 32 år gamle kvinnen.

Det er foreløpig ikke blitt funnet noe lik av Trine Franzten.

Familien har utlovet en dusør på 250 000 kroner til den eller de som kommer med opplysninger som fører til at Trine blir funnet.

TROLIG DREPT: Politiet er nå nærmere en oppklaring i Trine Frantzen-saken.