Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Voldsomme køer etter trafikkulykke ved Svinesund

Det dannet seg voldsomme køer på E6 da en trailer og fire personbiler var involvert i en trafikkulykke ved avkjøringen til Sponvika like utenfor Halden mandag ettermiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tre personer ble sendt til sykehus med lettere skader etter ulykken som skjedde ved 14-tiden.

- Dette er voldsomt. Trafikken står helt til Skjeberg og langt inn på svensk side. Dette har ført til store forsinkelser. Jeg snakket med en som fortalte han hadde sittet i køen en time og bare beveget seg 100 meter, sier operasjonsleder Arne Otterstad i Østfold politidistrikt til NTB ved 16-tiden.

Han opplyser at politiet driver manuell dirigering i ett felt forbi ulykkesstedet, og anbefaler alle som kan å styre unna E6.

Ulykken skjedde da en trailer kjørte inn i bakenden på en personbil. Det førte til at personbilen ble dyttet inn i en annen personbil som ble dyttet inn i en tredje personbil.

I tillegg kom en personbil kjørende bak traileren og oppdaget for sent at den hadde bråstoppet. Dermed kjørte den fjerde personbilen inn i traileren.