SPERRET AV: Det er ikke klart hvor mye som er forsvunnet fra Louis Vuitton-butikken i Akersgata. Foto: Geir Barstein/Dagbladet
SPERRET AV: Det er ikke klart hvor mye som er forsvunnet fra Louis Vuitton-butikken i Akersgata. Foto: Geir Barstein/DagbladetVis mer

Voldsomt innbrudd i luksusbutikk i Oslo

Tyver stjal flere vesker og andre artikler fra Louis Vuitton i Oslo sentrum.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Den eksklusive Louis Vuitton-butikken i Oslo sentrum ble utsatt for et innbrudd tidlig onsdag morgen. Gjerningsmennene kom seg unna med flere dyre vesker og andre artikler. Det melder NTB.

Politiet fikk melding om innbruddet klokken 05.20 onsdag morgen, etter at flere vitner meldte fra.

Forsvant - Det dreier seg om to eller tre gjerningsmenn som har brutt seg inn i forretningen gjennom inngangsdøra og forsynt seg med et ukjent antall vesker og andre varer, sier operasjonsleder Njål Ladstein i Oslo politidistrikt.

Politiet kom raskt til stedet og en patrulje rakk å ta opp forfølgelsen av det som ifølge NTB er en sølvfarget bil som forsvant fra åstedet.

- Politiet måtte gi opp forfølgelsen av bilen og mistet den av syne i Bislett-området, sier Ladstein.

Politiet har sikret åstedet og foretar vitneavhør, og krimteknikere vil undersøke åstedet utover morgenen.

Store verdier Etter det Dagbladet får opplyst er det forsvunnet store verdier fra lokalet.

- Politiet har ikke kunnet bekrefte dette, men det skal være snakk om vesker og vesketilbehør, sier Julie Holst Berntsen i Spalt PR, som er betalt for å være pressekontakter for Louis Vuitton, til Dagbladet.

Louis Vuitton-butikken i Akersgata åpnet i 2005 som den første i Norge. Det franske klesmerket er mest kjent for sine svært fasjonable vesker, som ligger i den aller ypperste prisklassen.

Dagbladet følger saken.