Voldsomt regnskyll lammet trafikken

Etter rundt to uker med drømmevær åpnet himmelen seg i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

E6 ved Skullerud i Oslo ble i ettermiddag stengt etter i nesten to timer at veibanen ble oversvømt etter et voldsomt regnskyll.

- Vannet var nesten 1 meter dypt i en 200 meter lang strekning ved Skulleruddumpa, forteller operasjonsleder Per Arve Bakke i Oslo politidistrikt til NTB.

Politiet måtte dirigere trafikken manuelt forbi den nye innsjøen. Sivilforsvaret ble tilkalt og etter et par timer hadde de fått pumpet unna det meste av vannet.

Også på Ensjø var det store problemer. Flere veier sto under vann og også her måtte Sivilforsvaret tilkalles for å få pumpet unna vannet. T-banen var også stengt en kortere periode.

Også andre steder i Oslo ble det meldt om problemer på grunn av regnet. En trikk fikk vann i drivverket og stoppet i Stortingsgata i Oslo sentrum. Trikken måtte til slutt skyves videre av en annen trikk. I mellomtiden var trafikkaoset komplett.

(NTB)

VÅTT TRØBBEL: Styrtregnet i ettermiddag skapte problemer på en rekke steder. Denne trikken fikk vann i drivverket under sin ferd nedover Stortingsgaten, og måtte til slutt skyves videre av en annen trikk. I mellomtiden var trafikkaoset komplett.