Voldssiktet Arfan Bhatti sitter i politiets varetekt

Hevder han ikke har gjort noe galt.

SKAL VÆRE PÅGREPET:  Arfan Bhatti er siktet for vold. Han skal ha blitt pågrepet etter hendelsen, ifølge TV 2. Her fra en demonstrasjon mot norges engaasjement i Afghanistan i 2012. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
SKAL VÆRE PÅGREPET: Arfan Bhatti er siktet for vold. Han skal ha blitt pågrepet etter hendelsen, ifølge TV 2. Her fra en demonstrasjon mot norges engaasjement i Afghanistan i 2012. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den kjente islamisten Arfan Bhatti skal være involvert i en voldssak og skal ha blitt pågrepet etter hendelsen, melder Tv2.

- Tv2 fortalte meg at de hadde fått tips om en pågripelse, men det var ukjent for meg. Jeg har nå snakket med Bhatti og politiet og fått bekreftet at han er siktet for legemskrenkelse etter straffeloven paragraf 228 første ledd, og at politiet ønsker avhør. Det vil de få, skriver Elden i en tekstmelding til Dagbladet.

- Han er ikke anklaget for noe konkret eller avhørt, men sier han ikke har gjort noe galt han kjenner til, skriver Elden.

Oslo-politiet sier de av hensyn til etterforskningen ikke ønsker å offentliggjøre detaljer i saken utover å bekrefte at han er pågrepet.

- Arfan Bhatti er i politiets varetekt. Han er siktet for legemskrenkelse etter straffeloven paragraf 228, sier pressekontakt Astrid Gjøsund i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Etter det Dagbladet får opplyst startet politiet den nye etterforskningen basert på egen anmeldelse.

Arfan Bhatti ble i mars dømt til ti måneders fengsel, hvorav fire måneder betinget, for gjentatt vold mot to av sine barn.

Bhatti ble dømt etter familievoldparagrafen 219 i Straffeloven.

Dagbladet oppdaterer saken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer