Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Voldtatt av medpassasjer i danskebåt-lugar

Rogalending i 20-åra pågrepet av mannskapet på Color Line-ferje.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En kvinne i slutten av 30-åra skal i 17-tida i går kveld ha blitt voldtatt i en lugar på ferja, som var på vei fra Hirtshals til Stavanger.

- Overstyrmannen på M/S Prinsesse Ragnhild ringte politiet om at det skulle ha funnet sted en voldtekt ombord under overfarten fra Danmark. Mannskapet hadde da tatt hånd om både den mistenkte mannen og kvinnen som hadde varslet om hendelsen, sier politiadvokat Fredrik Martin Soma til Dagbladet.no.

Da danskebåten la til kai i Stavanger i 22-tida ble mannen pågrepet av politiet, og kvinnen raskt fraktet til voldtektsmottaket på Stavanger Universitetssjukehus (SUS) for å sikre eventuelle bevis.

- Politiet har også gått ombord i ferja for å gjøre åstedsundersøkelser. Vi holder nå på med avhør av siktede, men før vi vet utfallet av dette vet vi ikke hvordan etterforskningen forløper videre, opplyser Soma.

Den påståtte voldtekten skjedde i en lugar, men politiet vil ikke gå ut med detaljer rundt hendelsen før partene og vitner ombord har blitt avhørt.

Både siktede og fornærmede er bosatt i Rogaland.

image: - Voldtatt av medpassasjer i danskebåt-lugar
<B>MANNSKAPET PÅGREPT VOLDTEKTSMISTENKT:</B> Ruta Hirtshals-Stavanger trafikkeres av Color Line-ferja M/S Prinsesse Ragnhild.