Politiet:

- Voldtatt foran mannen
i turistparadis

Gjerningspersonen skal ha utgitt seg for å være massør.

INDIA: Arambol-stranda i Goa er et populært reisemål for utenlandske turister. Foto: Shutterstock/NTB
INDIA: Arambol-stranda i Goa er et populært reisemål for utenlandske turister. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En britisk turist har anmeldt at hun ble voldtatt på stranda foran sin egen ektemann, opplyser indiske New Delhi Televison (NDTV).

Ifølge indisk politi var kvinnen og ektemannen på ferie ved Sweet Water Lake på Arambol-stranda i Goa.

Hendelsen fant sted 2. juni, etter at en mann skal ha tilbudt kvinnen massasje.

Personen skal deretter ha forgrepet seg på briten - etter alt å dømme foran ektemannen. Kvinnen blir omtalt som middelaldrende.

32-åring arrestert

Etter å ha søkt bistand fra den britiske ambassaden i India, anmeldte kvinnen forholdet mandag denne uka, skriver The Independent.

Kun timer seinere arresterte Pernem-politiet en 32 år gammel indisk mann. Ifølge New Delhi Television er mannen fra området.

32-åringen skal angivelig være en del av en kriminell gjeng som tilbyr «massasje» på den populære Arambol-stranda. Mannen skal også tidligere ha arbeidet som bibliotekar på en skole.

SJOKKERER: Reklamefilmen for en parfyme fra Layer'r Shot har skapt raseri. Nå er reklamen droppet i India, og selskapet beklager. Foto: Skjermdump Vis mer

Både kvinnen og gjerningspersonen ble fraktet til sykehus for medisinsk undersøkelse.

Mannen er nå siktet for brudd på den indiske straffelovens paragraf 376 som omhandler voldtekt. Politiet vil framstille mannen for en lokal domstol mandag, og vil søke om å begjære inderen varetektsfengslet.

Populært feriested

En talsperson fra det britiske utenriksdepartementet har bekreftet at de gir konsulær støtte til en britisk statsborger i Goa.

Området langs Indias vestkyst er et svært populært reisemål for britiske turister. Ifølge The Independent besøkte om lag 300 000 briter Goa i 2018.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer