Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Voldtatt i arresten

En mann i 40-åra skal ha blitt utsatt for seksuelle overgrep på cella i Bergen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann i 40-åra skal ha blitt voldtatt mens han var innelåst på ei celle ved Sentrum politistasjon i Bergen natt til lørdag. En jevnaldrende mann er siktet i saken, melder NTB.


Det var en av de tilsatte ved politistasjonen som slo alarm da han oppdaget en mann som skal ha forgrepet seg på cellekameraten.

- Det dreier seg om seksuell utnyttelse av en mann som ligger og sover, sier informasjonsleder Trygve Hillestad til Bergens Tidende.

Begge de involverte tilbragte natta i arresten etter å ha blitt hanket inn for overstadig beruselse. Den fornærmede ble sendt til voldtektsmottaket og skal etter forholdene være i god form.

Spesialenheten for politisaker er satt inn i saken for å undersøke om politiet selv kan lastes for hendelsen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling