Voldtatt i pirat-taxi

To menn er etterlyst av bergenspolitiet etter at en 25 år gammel kvinne ble voldtatt i en pirattaxi i natt. Hun skal ha blitt voldtatt av en medpassasjer mens sjåføren så på.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 25 år gamle kvinnen forlot taxikøen på Ole Bulls plass i Bergen for å finne en pirattaxi ved 3.30-tida i natt. Rett etterpå blir hun stoppet av en mann som tilbyr henne skyss hjem for 100 kroner, skriver Bergens Tidende. En annen mann som sier han skal i samme retning får også sitte på.

Umiddelbart etter at de har satt seg i bilen og begynt å kjøre skal medpassasjeren ha begynt å antaste kvinnen. Sjåføren og den mannlige passasjeren kjenner trolig hverandre. Etter voldtekten klarer kvinnen å komme seg ut av bilen. Hun får tilkalt hjelp og blir kjørt hjem før hun tilkaller politiet.

Politiet har fått en detaljert beskrivelse av de to mennene og bilen, og regner med snarlig pågripelse. Sjåføren er mellom 30 og 40 år, 170 cm høy med kort mørkt hår og kortklippet mørkt skjegg. Han hadde på seg svart jakke og dongeribukser, og snakket gebrokkent norsk.

Voldtektsmannen beskrives som rundt 30 år, 170 cm høy med mørkt kort hår. Ubarbert med bart og markert fippskjegg på haken. Han hadde på seg svart jakke og brune fløyelsbukser, også han av utenlandsk opprinnelse.

Advarer

- Kvinnen er sterkt preget av det hun har vært utsatt for, sier vaktsjef Rasmus Eikemo til Bergens Tidende. Vi advarer folk mot å ta pirattaxi, og kan bare gjenta oppfordringen om å la være å bruke disse ulovlige transportmidlene, sier han.