Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Voldtatt og mishandlet i en uke

Kvinnen hadde sagt ja til å bli med naboen til Syden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lastebilsjåføren (42) inviterte nabokvinnen til å bli med en uke på sydenferie. Kvinnen sa ja til 42-åringens invitasjon. Dét ble begynnelsen på en ukes mareritt, skriver

Aftonbladet.

Nå er mannen dømt til syv års fengsel i svensk rett for den grove volden og mishandlingen han utsatte kvinnen for i løpet av ferieturen.

De to naboene hadde innledet et forhold i forkant av reisen. Mannen inviterte derfor den 45 år gamle kvinnen med på tur til farens leilighet i Alicante på Solkysten, et område der mange skandinaver har feriehus.

Men på flyet ble mannen full. Fremme i leiligheten påpekte kvinnen dette. Da startet volden: Mannen kastet ut bagasjen hennes, slo og dengte henne mot veggen og dro henne etter håret. Kvinnen ble også voldtatt.

Den vettskremte kvinnen ble fratatt papirer og penger og våget ikke å flykte. Forholdet ble anmeldt etter at hun kom hjem til Sverige.

Mannen er også dømt for grov mishandling av to tidligere ektefeller.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media