Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Voldtatt på lekeplass

Kvinne (21) voldtatt på Tøyen ved åttetida i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Ei 21 år gammel kvinne skal i går kveld ha blitt overfalt og voldtatt i parken i Sommerfrydhagen i Hertug Skules gate på Tøyen  i Oslo.

Hendelsen skal ha skjedd i 19.50-tida og politiet fikk melding litt over åtte. Kvinnen, som bor bare noen hundre meter fra parken, var på vei hjem, da hun ble overfalt.

- Hun ble antastet på en liten lekeplass. Det ligger midt i et boligområde, men lekeplassen er dårlig opplyst, opplyser vaktleder Jostein Plassen ved Kriminalvakta i Oslo til Dagbladet.no.


- Kvinnen gikk gjennom lekeplassen, og der gikk  mannen til fysisk angrep på henne, forklarer Plassen, som sier at det går an å holde seg skjult i denne parken i det tett bebodde strøket fordi den er såpass mørk.

Gjerningsmannen skal ifølge kvinnen, være mørk i huden og i alderen 20-35 år. Også offeret er av utenlandsk opprinnelse. Kvinnen klarte etter hvert å komme seg løs, og ble kjørt til voldtektsmottaket  ved Oslo Legevakt.

I
ngen vitner har meldt seg i saken, opplyser politiet, som i natt har jaktet på gjerningsmannen, så langt uten hell. Politiet er interessert i å komme i kontakt med folk som kan ha sett noe her mellom 19 og 20 i går kveld.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media